Εγγυημένη φρέσκια ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές

Καλέστε μας: +30 215 215 9779

Προφίλ εταιρείας

Η ιστορία μας

Η Αμάλθεια Υάδα ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2013 στην Αθήνα, Ελλάδα και είναι μια από τις ηγετικές εξαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή, εξαγωγή, διαλογή, συσκευασία και τυποποίηση της υψηλότερης ποιότητας αγροτικών προϊόντων από την Ελλάδα, την Πολωνία, την Αίγυπτο και από άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Από την αρχή της ίδρυσής της, η Αμάλθεια Υάδα γνώρισε συνεχή ζήτηση για φρέσκα, ποιοτικά φρούτα και λαχανικά. Μετά από την επίτευξη πολλών σημαντικών συνεργασιών με Έλληνες παραγωγούς και ξένους χονδρεμπόρους/διανομείς, η Αμάλθεια Υάδα έγινε μια από τις ηγετικές εταιρείες στην Ελλάδα στον εμπορικό κλάδο φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Λόγω της μεγάλης ζήτησης για ελληνικά φρούτα στην Αίγυπτο, η Αμάλθεια Υάδα δημιούργησε ένα υποκατάστημα εκεί και έχει γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές της εγχώριας αγοράς φρούτων της Αιγύπτου.

Εμπορευόμενοι φρούτα και λαχανικά μόνο υψηλής ποιότητας καταφέραμε να είμαστε μια από τις καλύτερες εμπορικές μάρκες των κορυφαίων εισαγωγικών εταιρειών στις αγορές του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ανατολικής-Δυτικής Ευρώπης, με ετήσια εξαγωγική ικανότητα άνω των 1400 κιβωτίων.

vision
Το όραμά μας

Η αγάπη και η αφοσίωσή μας για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας μας οδήγησε στο να γίνουμε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και την Αίγυπτο στην εισαγωγή και εξαγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Όραμά μας είναι να γίνουμε μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Μεσόγειο. Άλλες αγορές-στόχοι όπως η Ινδία, η Κίνα, ο Καναδάς και η Νότια Αμερική αποτελούν μέρος των μελλοντικών μας σχεδίων επέκτασης.

Εξαγωγικές Υπηρεσίες

Η ομάδα μας στην Υπηρεσία των Εξαγωγών αποτελείται από ειδικούς υψηλής εξειδίκευσης, ενημερωμένους για τους πιο πρόσφατους κανονισμούς, που ελαχιστοποιούν τη γραφειοκρατία, επιταχχύνουν τη μεταφορά και μειώνουν το κόστος αποστολής με πραγματικά εξατομικευμένες υπηρεσίες. Βοηθάμε τους πελάτες μας να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εισαγωγής με τον πιο γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο, από την αρχική παραγγελία έως την παράδοση του προϊόντος στον εισαγωγέα.

Η βασική μας φιλοσοφία είναι να παρέχουμε καθοδήγηση και έλεγχο σε κάθε βήμα της εξαγωγικής διαδικασίας:

export services

  • έλεγχος ποιότητας
  • συσκευασία
  • μεταφορά
  • άδεια τελωνείου
  • ασφάλιση και αποστολή

 

Συνεργαζόμαστε στενά και μπορούμε να επιτύχουμε εξίσου ανταγωνιστικές τιμές με τις κορυφαίες διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες που προσφέρουν παγκόσμιες υπηρεσίες.

Μπορούμε, επίσης, να παρέχουμε ολοκληρωμένο δίκτυο οδικών, σιδηροδρομικών και αεροπορικών μεταφορών κατόπιν αιτήματος.

Είτε επιλέξετε να αποστείλετε εμπορεύματα με αεροπορικά ή θαλάσσια μέσα μεταφοράς, μπορείτε να βασιστείτε στους έμπειρους επαγγελματίες μας για να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τον ταχύτερο, ασφαλέστερο και με την καλύτερη τιμή μεταφορέα για όλες τις υπηρεσίες εισαγωγής και εξαγωγής σας.

Οι Εξαγωγικές Υπηρεσίες της Αμάλθεια προσφέρουν την καλύτερη εγγύηση ποιότητας προϊόντων, συντονισμό των συμφωνιών μεταφοράς σε όλο τον κόσμο, υποστήριξη για πλήρη φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων, ενοποίηση προμηθευτών, ρυθμίσεις για επικίνδυνα και υπερμεγέθη φορτία, εβδομαδιαίες ενοποιημένες αποστολές και πολλά άλλα!