Το σκόρδο είναι εύκολο να καλλιεργηθεί και μπορεί να καλλιεργηθεί όλο το χρόνο σε ήπια κλίματα. Η χρήση του σκόρδου στην Κίνα χρονολογείται πριν από χιλιάδες χρόνια. Καταναλωνόταν από τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους στρατιώτες, ναυτικούς και, σύμφωνα με τον Πλίνιο τον Πρεσβύτερο, από τους χωρικούς στην Αφρική. Ο Γαληνός το επαίνεσε ως το «ρουστίκ θεριακό» (θεραπεία όλων). Στο σύνηθες μέγεθος μερίδας 1-3 σκελίδες (3-9 γραμμάρια), το σκόρδο παρέχει ορισμένες βιταμίνες Β, συμπεριλαμβανομένης της θειαμίνης και του παντοθενικού οξέος, καθώς και τα διαιτητικά μέταλλα ασβέστιο, σίδηρο και ψευδάργυρο.

Ποικιλίες: Ελληνικές και Αιγυπτιακές ποικιλίες

*Ενδεικτική αρχική τιμή: € 1.30 / kg

MOQs: 1 x 40ft κοντέινερ (21 παλέτες) ή 1 x πλήρες φορτηγό (26 παλέτες)

*Οι αρχικές τιμές (EXW) ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με το διαμέτρημα, την ποικιλία, τη ζήτηση, τις καιρικές συνθήκες, την εποχικότητα και τα επίπεδα αποθεμάτων.